maanantai 16. kesäkuuta 2014

Seksivideo saa pillun kostumaan..

Nautinnoista puheen ollen. Minä nautin siitä kun saan esitellä ja näyttää sinulle uhkeaa ja kaunista vartaloani. Tisut on kunnon DD kokoa ja pilluni on posliini, tykkäätkö ? Haluaisin hitaasti stripata sinulle, ottaa kiusoitellen pois nämä pienet punaset liivit ja strigit.. Esitellä seksikäästi alastonta vartaloani..pyöreä peppunikin kaipaa pusuja ja kieltäsi.. Saisit katsella minua rauhassa ja samalla laittaisin vaikka seksivideon pyörimään. 
Hmm..laitankin videon pyörimään nyt heti. Olisi ihanaa kun olisit vieressäni, ja saisin tehdä sinulle tuon kaiken saman mitä tuo nainen tekee tuolle miehelle, huokaus. Juuri nyt nainen imee ihanasti miehen munaa.. Minäkin haluan imeä sinun munaasi, ahnaasti huuleni hieroisi kalusi vartta ja kieleni leikkisi terskallasi.. TULE JO TÄNNE.. Luoja tuo nainen ottaa yhtä syvälle nieluun kuin minäkin.. Haluaisin, että nussit suutani, nieluun saakka.. Teethän sen kanssani ? Täällä nännit kovettuu ja pillu kostuu, kun katselen videota sängylläni.. Pakko jatkaa katselua ja antaa nautinnon tulla.. Tuo nainen saa pian munaa.. Tule minun luo ja anna minulle kunnolla kovaa munaasi.. ODOTAN SINUA ;) t Anski
Lähetä viesti hänelle; ANSKI ja oma viestisi numeroon 179300 (2,5e/viesti) tai soita hänen omaan numeroonsa 0700 413 738 (2,34/min)

1 kommentti:

  1. Katsotaanko yhdes pornoa ja saat kiimasena kaivaa mun munan esiin, nuole terskaani ja ota joka sentti suuhusi ;) pidän sun muhkeista rinnoista!

    VastaaPoista